Köping Partner Club

Därför ska du bli en del av Köping Partner Club

Vi tror på samverkan och synergier.

Golfen är ett utmärkt sätt att stärka befintliga relationer och bygga nya, både med kunder och medarbetare. Nya möjligheter och fler kontaktytor skapas för din personliga utveckling och för din verksamhet.

Just därför finns Köping Partner Club. Ett effektivt sätt att kombinera din verksamhet med golfen. Välj det partnerskap som passar ditt företag bäst.

När du valt partnerskap kan du forma det ytterligare genom att addera delar som du värdesätter på Köpings GK exempelvis företagsgolf, konferenspaket m.m. Partnerskapet är till för dig.

Som medlem i Köping Partner Club erbjuds även shotgun-starter för upp till 100 personer.

I samtliga paket ingår våra partnerträffar.

Köping Partner Club träffas ett par gånger under 2023 för att stifta nya bekantskaper under bl.a. nätverksfrukost, partnergolf m.m.

Onsdag 26/4 Event på Frösåker i samarbete med Matz Evensson Golf Academy. Buss från Köpings GK. 

Mer information kommer löpande under säsongen.

 

Allt detta ingår i Köping Partner Club. Läs mer om våra olika paket och välj det som passar dig och ditt företag bäst.

Välkommen!

Premiumpartner

Premiumpartner

Sparbanken Västra Mälardalen är premiumpartner och syns ordentligt när man närmar sig golfklubben.
Hålpartner

Hålpartner

Som hålpartner så syns du ute på banan. Egen skylt vid minst en tee-skylt samt egen flagga. Du finns även med på vår stora partnertavla.
Golfbilarna

Golfbilarna

Bästa reklamplatsen anser många partners. Idag har vi sex bilar med reklam för K&E Rör, OK Köping Ekonomisk förening, Mitsubishi Värmepumpar, Köpings Elektriska, Axelssons Trafikskolor och Iscar. Med det ökade suget så kan det bli flera.
Egna kundtävlingar

Egna kundtävlingar

Tibnor är en av våra premiumpartners. Förutom att synas på diverse skyltar så har de en årlig kundtävling som är väldigt uppskattad bland kollegor och kunder ute i landet.
Partnertavlan

Partnertavlan

Vi har många partners som ställer upp för oss. Många stora och ännu flera små entusiaster som varit med i flera år. De flesta väljer att synas på vår partnertavla, andra vill verka men inte synas.
Passa på att synas

Passa på att synas

Reklamhuset RINK är en av våra samarbetspartners som senaste åren haft en egen tävling under golfveckan. Deras slogan är "Vi hjälper företag och föreningar att synas" vilket man även tillämpar själva!
Konferenser och kundaktiviteter

Konferenser och kundaktiviteter

På Köpings Golfklubb finns det goda möjligheter att träffa kunder och kollegor. Fina konferenslokaler i kombination med vårt goda kök och den unika miljön med golfbanan och Korslöts skans är en bra kombo.
Ica Maxi

Ica Maxi

Ica Maxi Big Inn är både hålpartner och arrangerar den mest uppskattade tävlingen under golfveckan. Här är exempel på annan kreativ skyltning på hemväg.
Syns i stort och smått

Syns i stort och smått

Sparbanken Västra Mälardalen är en av våra premiumpartners. Förutom stora skyltar, flaggor etc och har även en egen tävling under Golfveckan där de framförallt stöttar ungdomsverksamheten, och delar ut bra reklam.

© 2022 Köpings Golfklubb - Korslöt 1 - 731 94 Köping - E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK