Höstresa Säsong ´23 - La Finca

Förläng säsong ´23 på La Finca i Spanien 6 – 13 november.

Ge dig själv en riktig drömavslutning på säsongen 2023 och följ med PGA Professionals Sofia Edman & Matz Evensson på en högklassig spel & träningsresa till La Finca. Du känner igen båda från mångårigt arbete i Svensk Golf. Den här tränarduon har en gedigen erfarenhet av att coacha alla kategorier spelare och tillsammans kommer de ge allt för att du ska ha riktigt kul och lyfta din golf till nya nivåer.

Under veckan genomförs det 5 träningspass och coachning på banan vid 2 speltillfällen. Matz & Sofia går igenom alla delar av spelet och under veckan ingår det videoanalys samt övningar som är anpassade för att utveckla din golf.

LA FINCA GOLF & SPA RESORT
La Finca ligger söder om Alicante och resorten ligger i hjärtat av golfbanan. Hotellet är 5-stjärnigt och har 120 rum med ljusa och rymliga terrasser. Rummen är fullt utrustade och hotellets spa erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Middagarna äter vi i någon av hotellets restauranger. Här kommer vi att trivas bra! 

 

Läs mer: https://www.futuretravel.se/bokning-steg-2?ps=6%2D13NOV2023LaFincaSofiaEdmanMatzEvensson

 

  • Skapad

© 2022 Köpings Golfklubb - Korslöt 1 - 731 94 Köping - E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK