Lag- & klubbkläder

Här kommer olika klädpaket från shopen och Callaway som alla medlemmar är välkomna att beställa med klubbens logga på.
Observera att kläderna enbart säljs i kompletta paket! Priserna är väldigt förmånliga med ca 50% rabatt mot ordinarie pris i butik.

Kläderna kommer att beställas hem i olika omgångar, första beställningen måste vara inne senast 1 april (och sedan varannan vecka). Kläderna kan hämtas ut i golfshopen ca 3 veckor efter beställningen och betalas då man hämtar dem.
Det kommer att finnas olika storlekar att prova på kansliet inom kort, men ska vara samma passform som 2017.

Du beställer genom att skicka ett mail till vår Pro Michael Ramquist. Ange vilket paket du önskar beställa samt storlek. Du måste även skriva namn, golf-id samt mobilnummer. Skicka mailet till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det går inte att beställa enstaka tröjor eller byxor ifrån klädpaketen. Men vi kommer troligen att ha lite klubbtröjor på lagret i olika färger under säsong till ca 25% rabatt. Ord pris är 599kr

Paket Damer

Topparna har broderat klubbmärke på vänster bröst.

Paket Herrar

Topparna har broderat klubbmärke på vänster bröst.