Golfresor

Följ med klubbens Pro Michael Ramquist på golfresor i samarbete med 360golf.se och Nordiska Golfskolor.

Höstens resa till Spanien 5-12 november

Alcaidesa Golf Resort har vi paketerat med ett All Inclusive-hotell som ligger på anläggningen precis intill stranden med en kort transfer mellan golfbanan och hotell. Varje 30:e min går en shuttle mellan hotellet och golfbanan. Vi har också ordnat, för att servera våra golfare sen lunch på hotellet.

Hotell

Aldiana Alcaidesa är ett fyrstjärnigt hotell som drivs av ett tyskt företag. Här råder ordning och reda och deras all-inclusive med öl, vin och lokala spritsorter samt en buffé är väl tilltagen. Vill man kan man ta en taxi till en trevlig liten hamn med barer och restauranger i Sotogrande bara 10 min från anläggningen. Eller varför inte åka ner och besöka Gibraltar som ligger ca 15 min därifrån med bil. Fördelen med denna kust är att det sällan blir kallare än 17-18 grader vilket så klart ger oss golfare bästa möjliga förutsättningar.

Golf

Alcaidesa består av två 18 hålsbanor med svindlande utsikter. Heathland Course är den deras mästerskapsbana och har på sina ställen en del branta höjdskillnader. Vi rekommenderar att man hyr golfbil just på denna bana. Den andra banan Links Course är den äldsta av banorna och är mer eller mindre vänlig att gå. Utsikten från de bägge banorna är mäktig med Gibraltar i bakgrunden och om vädret tillåter Afrika i horisonten. I vårt paket ingår fri golfbil för våra förbokade rundor. 

Se inbjudan här!


 Spännande resa till Dubai 14-21 november!

Michael Ramquist har ett väldigt spännande tips inför hösten. Det handlar om golfresan till Dubai 14-21 november som sammanfaller med Race to Dubai dvs finalen på Europa-touren. Man har möjlighet att besöka tävlingen under den lediga dagen - en riktig höjdare!

Kort om resan:

Här får ni ett femstjärnigt hotell med egen strand, utmärkt mat och en temperatur som alltid är över 20 grader, snarare 25 grader. En golfbana som har utmärkta träningsområden och jättefin layout. Paketet vi säljer innefattar 5 rundor på Al Hamra Golf Club. 

Hotell

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island ligger på ön Marjan, nära området Al Hamra i Ras Al Khaimah. Här erbjuds en 650 meter lång, privat sandstrand och villor med möblerad balkong och utsikt över Arabiska havet. Alla rum har platt-TV, minibar och vattenkokare. I badrummen finns badkar eller dusch.

På denna anläggning finns 7 barer och restauranger, varav 2 är specialiserade restauranger. Ett matställe har öppet hela dagen. Det finns också en takterrass med bar. Här finns också ett fitnesscenter och 5 uppvärmda pooler, inklusive 2 barnpooler. Du kan koppla av i spaet med bastu, bubbelpool och olika behandlingar. Du kan shoppa i Al Hamra Mall och Al Hamra Village, som ligger 5 minuters bilresa bort.

Golf

Golfbanan på Al Hamra Golf Club är som tagen ur en Disney film med sina 18 hål som slingrar sig runt vatten och underbar grönska. Vyn är även väldigt spektakulär med Dubais karaktäristiska höga byggnader som ger en mäktig syn kring banan. Första nio hålen är belysta så att man även kan spela efter mörkrets intrång. 

Bokning genom Michael Ramquist