Årets Nybörjarutbildningar

Välkomna till våra populära Nybörjarutbildningar på Köpings Golfklubb 2021!

Klubbens Pro/tränare Johan Fryckne håller i utbildningarna
"Min plikt som tränare är att du efter utbildningen ska känna dig trygg när du spelar på golfbanan. Du kommer att få en väldigt bra grund att stå på när du är klar, det kan jag garantera."

Erbjudande!
Som nybörjare och steget in till golfen och såklart för att du går nybörjarutbildningen hos oss på Köpings Golfklubb vill vi självklart erbjuda dig ett förmånligt medlemskap till bra priser!

Kursavgifter för nybörjarutbildningen:
Senior från 22 år (det året man fyller): 1 995:-

Junior 12-21 år: 1 495:-

Medlemskap år 1 för nybörjare:
Senior från 22 år: 2 000:-

Junior 12-21 år: 1 000:-

Om du inte har tillgång till egna klubbor, får du tillgång till lån av klubbor som är anpassat just efter dig.

Är du under kursens gång intresserad av att köpa egen utrustning i form av klubbor, eller kanske ett par nya skor anpassat för golfspel eller kanske en golfbag du spanat in på, erbjuder vi dig som går eller har gått nybörjarutbildningen under säsongen till förmånligt pris.

Tider för utbildningar 2021

Grupp 1 - Praktik för dig som vill ha efter lunch

Grupp 2 - Praktik för dig som vill ha på eftermiddagarna

Grupp 3 - Praktik för dig som vill ha efter lunch

Grupp 4 - Praktik för dig som vill ha efter lunch

Vid frågor om nybörjarutbildningens upplägg eller andra frågor inför kursen?
Kontakta klubbens Pro på kontaktuppgifterna ovan.

Introduktionsfilm - klicka här