Årets Nybörjarutbildningar

Välkomna till våra populära Nybörjarutbildningar på Köpings Golfklubb 2020!

Klubbens Pro/tränare Johan Fryckne håller i utbildningarna

Erbjudande!
Som nybörjare och steget in till golfen och såklart för att du går nybörjarutbildningen hos oss på Köpings Golfklubb vill vi självklart erbjuda dig ett förmånligt medlemskap till bra priser!

Kursavgifter för nybörjarutbildningen:
Senior från 22 år (det året man fyller): 1 995:-

Junior 12-21 år: 1 495:-

Medlemskap år 1 för nybörjare:
Senior från 22 år: 2 000:-

Junior 12-21 år: 1 000:-

Om du inte har tillgång till egna klubbor, får du tillgång till lån av klubbor som är anpassat just efter dig.

Är du under kursens gång intresserad av att köpa egen utrustning i form av klubbor, eller kanske ett par nya skor anpassat för golfspel eller kanske en golfbag du spanat in på, erbjuder vi dig som går nybörjarutbildningen förmånligt pris!

Tider för utbildningar 2020

Grupp 9 - Praktik för dig som vill ha på morgonen

Grupp 10 - Praktik för dig som vill ha runt lunch/eftermiddag

Anmälan till kurserna sker till klubbens Pro Johan Fryckne på telefon eller mail:

0221-810 90

Vid frågor om nybörjarutbildningens upplägg eller andra frågor inför kursen?
Kontakta klubbens Pro på kontaktuppgifterna ovan.

Introduktionsfilm - klicka här