Pro/Shop

Michael Ramquist heter vår Pro som även driver golfshopen i klubbhuset. Han bedriver kursverksamhet för nybörjare och elitjuniorer, det finns även möjlighet att boka lektioner direkt av honom. Michael delar sin tid mellan Köping och Surahammar.

Ramqvist Golfshop & Akademi

"Sedan säsongen 2016 är jag en del av Pro Quality. Detta är ett led i min strävan att erbjuda dig en av Sveriges bästa golfbutiker. I Golfshopen hittar du de ledande golfmärkena gällande klubbor, kläder, skor, bagar, bollar, mm."

Vi i klubben vill gärna att du handlar "på hemmaplan". Michael erbjuder konkurrenskraftiga priser (klart jämförbara med de stora varuhusen) och som medlem i Köpings GK har du också rabatt i shopen (dock ej på rea-varor).

Här kan du läsa mer om ProQuality

Nybörjarkurser med teori och praktik 2017

Vårens och sommarens datum för nybörjarkurser hittar du här.

Kontaktuppgifter:

Michael Ramquist