Tävlingsframgångar

Lördagen den 17 augusti var 4 av våra damer nere på Ekerum och spelade final i Hjärtgolfen och dem gjorde det lysande. Lena With och Ann-Britt Hedman kom 2.a på 47 poäng och Eva Andersson och Anna Eckervald kom 9.a med 41 poäng. Ett stort grattis.
Samma dag hade vi Oakley tour ute på Köpings Golfklubb där vi hade många hemma spelare på startlistan, bäst placerad var William Hirvelä som slutade på en mycket bra 9.de plats med resultatet 71 - 65 totalt 136 -4.

Vinnare i Hjärtgolfen

Hjärtgolfen - 1.6 miljonerklubbens tävling genomfördes i i söndags!

Stort grattis till Ann-Britt Hedman/ Lena With som tog hem segern och Anna Eckerwald / Eva Andersson som kom tvåa i tävlingen!

Nu väntar delfinalspel på Öland i augusti och därefter möjligheten att spela finalen på Mallorca i augusti.

Tailor Tour 7 juli

Spela en av årets roligaste golftävlingar!

En rolig dag på golfbanan som kan leda till Spaniens solkust, lyxiga kryssningar eller att ni upptäcker ett nytt golfresmål någonstans i Sverige.

Spelform: 4 boll bästboll, där ni spelar i lag om 2 spelare.

Tailor Golf Tour vill locka ännu fler damgolfare – Extra möjligheter för mixade lag och specialpris till bästa dam i varje tävling.

Ett välfyllt prisbord väntar på de bäst placerade lagen och med flera tävlingar i tävlingenblir möjligheterna större för alla.

Var med i Tailor Golf Tours Bildtävling och vinn en golfupplevelse i Spanien.

Anmälan görs på www.golf.se

Jippotävlingen en succé

Jippotävlingen (som juniorverksamheten arrangerade på golfveckan 23/7) blev väldigt uppskattad av både vuxna och juniorer.

Ett trettiotal juniorer, ledare och föräldrar hjälpte till att arrangera tävlingen, med målet att samla in pengar till juniorverksamheten.

Juniorverksamheten fick fint stöd i form av Sponsrade priser av bl.a.a Hästens, Lanna Lodge, Sparbanken, Kicks m.fl.

Totalt fick vi in fantastiska 26 500kr till juniorverksamheten under tävlingen!

Ett stort tack till alla som deltog!

/Lena With

Junioransvarig