Golfresa till Australien

I samarbete med Golf Plaisir arrangerar vår Pro Michael Ramquist en golfresa till Australien den 15-30 januari 2019.

Presentation av resan:

Följ med till Australien och spela fantastiska banor i underbar natur. Vi flyger med Emirates via Dubai för att sedan ha direktflyg till Brisbane. Under resan har vi hyrbilar så att det är enkelt att utforska de sevärdheter runt Guldkusten som man önskar se.

Resan startar med tre nätter och tre dagar golf i Kooralbyn Valley Resort, som är en liten pärla 1 timma in i landet ifrån Guldkusten, denna Resort är dessutom utnämnd till Golfresort nr 1 i Australien. En naturupplevelse utöver det vanliga med en otroligt vacker natur och hundratals kangeroos runtomkring på golfbanan.

Resan fortsätter sedan ut mot Guldkusten och Surfers Paradise som erbjuder det mesta av det bästa. Vi bor 9 nätter på Mercure Hotel som ligger intill Palm Medows golfbana och därifrån finns en av väldens finaste stränder och 20 golfbanor inom lika många minuter. Vi har fem dagar golf i vårt golfpaket på kusten med spel på banor som Palm Medows, Lakelands, The Glades.

Det finns även gott om tid under vår vistelse på kusten att njuta och se annat än golfbanorna.

Pris per person är 35.900 kr

Läs mera i PDF-filen som du hittar här!

Senior Golf

H70 Magnus Lindvall

Extra kurstillfälle för alla nybörjare 2018

Hej alla nybörjare 2018!

Oskar & Michael kommer att ha ett 6:e tillfälle för alla som har gått på nybörjarkurs 2018.

Det 6:e tillfället kommer att vara 30 augusti kl 17:00-19:00. Där repeterar vi de vi har gjort under dom 5 kurstillfällena.

Anmälan sker till Oskar eller Michael senast den 29 augusti.

Höstens sista nybörjarkurser

Hösten närmar sig och nu är banan som bäst. Passa på och gå nybörjarkurs nu så ingår fritt spel på banan hela 2019.

Kursen blir något komprimerad med färre dagar men dock med lika många timmar.

Torsdagen 6/9 17.00-19.00

Torsdagen 13/9 17.00-19.00

Torsdagen 20/9 17.00-19.00

Höstens kommitémöten

Välkomna till höstens kommittémöten:

Tisdag 18 september kl:18:00-20:00.

Lokal:  Samling i klubbhuset.

Kommité avslutning:

Lördag 17 November, kl:10:00-12:00. (lunch efteråt) Lokal: meddelas närmare.