Höstavslutning 18 oktober

INBJUDAN

Välkommen till Seniorernas höstsavslutning den 18 oktober kl 18.30

Avgift för enklare förtäring+ dryck och kaffe 100:-

Tid: kl 18.30 på golfrestaurangen . Restaurangen är stängd så vi ordnar själva med förtäring.

Förslag till Dagordning

Redovisning av 2017-års seriespel och matchspel

Seriespelet 2018 (Västmanlandsserien och matchspel)

Seniorgolfen 2018

Utvärdering av årets Sparbanken Cup

Prisutdelning

Välkomna

JUNIORavslutning -för samtliga juniorer

Junioravslutning- för alla våra härliga juniorer!

Datum: Lördag 14oktober

kl:16-18

"Vi samlas vid klubbhuset och där får ni sedan mer information"

Kläder efter väder, vi kommer att vara både ute (kort stund) och inne.

Vi äter en hamburgare tillsammans och ledarna kommer att sammanfatta säsongen som varit och vad de olika grupperna har gjort osv.

Vi kommer även att berätta om nyheter inför nästa säsong m.m. spännande!

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma!

Föräldramöte 9/10

Föräldramöte

Föräldramöte för samtliga föräldrar till barn och ungdomar i klubbens olika träningsgrupper.

Datum: Måndag 9 oktober

Kl:18:00-19:30

Summering över säsongen, samt information om nyheter inför nästa säsong m.m. Det vill ni inte missa! =)

Varmt välkomna!

/Lena With

Junioransvarig

Höstens golfresor - tid att boka!

Följ med klubbens Pro Michael Ramquist på golfresor i samarbete med 360golf.se och Nordiska Golfskolor.

Höstens resa till Spanien 5-12 november

Alcaidesa Golf Resort har vi paketerat med ett All Inclusive-hotell som ligger på anläggningen precis intill stranden med en kort transfer mellan golfbanan och hotell. Varje 30:e min går en shuttle mellan hotellet och golfbanan. Vi har också ordnat, för att servera våra golfare sen lunch på hotellet.

Se inbjudan här!

Spännande resa till Dubai 14-21 november!

Michael Ramquist har ett väldigt spännande tips inför hösten. Det handlar om golfresan till Dubai 14-21 november som sammanfaller med Race to Dubai dvs finalen på Europa-touren. Man har möjlighet att besöka tävlingen under den lediga dagen - en riktig höjdare!

Se inbjudan här!

Bokning genom Michael Ramquist