Gratis medlemsträningar!

Alla medlemmar är välkomna att delta i årets kostnadsfria gruppträningar med olika teman på träningarna. Det är Drop-in träningar så ingen föranmälan behövs göras. Om någon träning ställs in eller flyttas så läggs detta ut på klubbens Facebook och hemsida. Tider och datum för träningarna hittar du under PRO/SHOP och medlemsträningar.

Ny Slope

Nu har vi fått slopen uppdaterad, skyltar och bokningssystem är uppdaterade från och med den 13 juni.

Passa på att köpa biljetter till populäre artisten "Pappa Kapsyl"

Biljetterna till familjeföreställningen har snart sålt slut, endast 12st biljetter kvar till första föreställningen kl:09:30.

Till eftermiddags föreställningen kl:16:00 finns fortfarande ca 25st biljetter kvar, kontakta junioransvarig Lena With för köp av biljetter!

Missa inte chansen att se den humoristiske och professionella artisten tillsammans med era barn och barnbarn!

Kontakt och köp av biljetter: Lena With Mob: 076-2277302

Golfshops erbjudande 25 - 26 maj

Under GOLFENSDAG och MORSDAG
Är det 20% rabatt på alla kläder, bagar, bollar och 10% på alla klubbor och övriga golfartiklar.
Välkomna in!

Stor uppslutning på barnträningen

En härlig kväll blev det med Golfäventyret under måndagskvällen.

30 barn i ålder 5-11 år kom och tränade och blev bjudna på korv med bröd i kvällssolen.

/Ledarna

Sveriges största skolsatsning på Köpings GK i maj!

Under maj- juni kommer ett stort antal barn (ca 450elever), som går i kommunens olika Grundskolor och i Grundsärskolan, att gästa klubben vid 12 olika friluftsdagar. Vi är stolta över att kunna arrangera och erbjuda kommunens barn detta, som en del i integrationsarbetet och tillgängliggöra golfen som sport för fler barn och unga.
Förutom barn i årskurs 4 i grundskolorna, kommer även högstadieelever som går i Grundsärskolan att gästa klubben vid tre av friluftsdagarna, under ledning av idrottslärare Jerker Permats.
I och med detta kommer vissa delar på övningsområdena att vara uppbokade för skolsatsningen under delar av förmiddagarna och detta gäller vid fem av friluftsdagarna: 9/5, 21/5, 23/5, 24/5 och 28/5.

Västmanlands Idrottsförbund är med och stöttar skolsatsningen med både ekonomiskt bidrag för bl.a. busstransport kostnaderna och med personal under de fem ovanstående datumen då de stora friluftsdagarna arrangeras.

/Lena With
Junioransvarig

Vårköret 5 maj

Välkomna att anmäla lag till tävlingen "Vårköret" som spelas den 5:e maj.

Välkommen till årets Hjärtgolf!

I år har 1.6 miljonersklubben 12 st tävlingar (11 med i finalspel) där du kan vara med och spela för att stödja forskningen för kvinnors hälsa. Alla som spelar är med och skänker pengar via startavgiften till forskningen.

Hjärtgolfen är en partävling för kvinnor där startavgiften går till forskningen för kvinnors hälsa.
Läs mer om 1.6 & 2.6 miljonerklubben på www.1.6miljonerklubben.com

1:an och 2:an går till finalspel. Finalen hålls 2019 på Ekerums GK den 18 augusti. Vinnarna av finalen på Ekerum GK erhåller resa/boende samt spel i Prinsessan Birgittas Cup på Santa Ponsa, 5–7 september under 3 dgr. I priset ingår även middagar och cocktailparty (med resa och inspel blir resan 3–8 september).

Tävlingen spelas på Köpings GK den 16 juni.

Anmälan görs via Min Golf. Köping, Tävlingar och Hjärtgolfen!

Varmt välkomna

Restaurangpremiär i strålande sol

Många glada miner hos medlemmar och lunchgäster som idag tog sig ut till klubben och besökte Restaurang Korslöt i strålande sol.

Den nya uteserveringen är redan en favorit, välbesökt och otroligt uppskattad med perfekt utsikt över hål 18.