Ny klubbchef och ny kökschef!

Vi har under en period sökt efter ny klubbchef och en kökschef. Jag har nu glädjen att meddela att båda dessa frågor är lösta!

Emil Madsen är vår nya klubbchef

Vi har efter en grundligt genomfört en rekrytering anställt Emil Madsen som ny Klubbchef.

Emil är 45 år, bosatt i Västerås och kommer närmast från Skerike GK där han varit Idrottschef sedan 2006 med ansvar för utbildningsverksamheten, shop, kansli och reception. Han har även jobbat med sponsring, bidrag och skolprojekt.

Emil är tidigare professionell spelare och en mycket uppskattad ledare och instruktör med gedigen idrottsbakgrund. Emil har spetskompetenser som vi verkligen behöver när det gäller instruktion och ledarutveckling. Emil kommer att börja sin tjänst i slutet på april, men kommer att tillbringa en del tid med oss i Köping innan det för att sätta sig in i verksamheten.

Restaurangen

Vi har även gjort klart med Christine "Kicki" Langkeit som kökschef. Vi planerar att driva restaurang och kiosk i egen regi enligt den strategi vi har arbetat fram.

Kicki är utbildad kallskänka på Operakällaren i Stockholm. Hon har under många år haft köksmästartjänst på Hotel Scheele här i Köping och även ansvarat för lunchen på O´Learys.

Säsongspersonal sökes

Vi kommer att ha behov av säsongspersonal till servering och kiosk. Känner du någon lämplig person så är du välkommen att höra av dig till kansliet på 0221-810 90 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det känns skönt att dessa viktiga fråga nu är lösta och vi kan planera för en ny säsong på vackra Köpings GK.

Stefan Persson, ordförande