Nominera Årets Ambassadör och Årets Golfkompis i Köpings GK

Styrelsen för Köpings Golfklubb har beslutat att införa Årets Ambassadör respektive Årets Golfkompis (för juniorer) i Köpings GK för att vi vill synliggöra de många gånger dolda fantastiska arbeten och insatser som förekommer i klubben.

Köpings GK medverkar i klubbutvecklingsprogrammet Vision 50/50 - ett långsiktigt förändringsarbete som har utvecklats av Svenska golfförbundet.

Syftet med att delta i program är att utveckla vår golfklubb till att vara välkomnande förnya och nuvarande medlemmar där man trivs, känner sig medverkande och delaktig i klubben. Syftet är också att vi långsiktigt ska driva utvecklingen av klubben framåt, säkra att kvinnor och män, tjejer och killar utvecklas med och i golfen.

Vi vill nu utse Årets ambassadör och Årets Golfkompis som bidrar till att utveckla vår golfklubb!

Om du vill vara med och nominera dig själv eller någon annan på klubben så vill vi att den person som skall utses till Årets Ambassadör och Årets Golfkompis visat särskilt utmärkande aktivitet under 2018 för ett inkluderande och mer jämställt förhållningssätt eller gjort något praktiskt i samma anda.

Vår Ambassadör och Golfkompis är:

• Människa
  • Vänlig
  • Omtänksam
  • Medlem i Köpings Golfklubb
  • Inkluderande
  • Ej fördömande
  • Idérik

Ja, allt som ryms inom ramen för Vision 50/50.

Styrelsen kommer att utse en jury som tar fram tre nominerade i varje kategori. Dessa tre kommer att få uppmärksamhet i Nyhetsbrev + Facebook + Mail.

Presenteras på årsmötet

Årets Ambassadör och Årets Golfkompis på Köpings GK kommer att få sin utmärkelse vid årsmötet den 9 mars.
Ingen av de tre nominerade vet vem som får utmärkelsen förrän vid årsmötet.

Skicka din nominering senast 2019-02-05 till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mera om Vision 50/50

Gå gärna med i programmet/utbildningen för att lära dig mer om Vision 50/50 och ge oss i styrgruppen en möjlighet att få ta del av dina tankar och funderingar för vårt fortsatta arbete.
Läs gärna informationen om Handlingsplan Vision 50/50 för att få en mer klar bild över det arbete som vi hittills gjort.