Nyheter Köpings Golfklubb

Klicka i menyn här bredvid för att läsa nyheter från Köpings golfklubb, uppdelat i nyheter för medlemmar, rörande banan, tävlingar etc.

Julkalendrar säljs av juniorerna

Nu säljer juniorverksamheten Julkalendrar - Skraplotter - Hjälp oss få sålt 1000st ⭐️😍

Pris:100kr/st

Alla juniorer i träningsgrupperna hjälper till att sälja julkalendrar!

Kontakta mig för mer info om och köp av kalendrar! 🤶

Håll utkik i receptionen på klubben.

/ Lena With
Junioransvarig

Senior Golf

Hej Alla Seniorer

Denna vecka är seniorgolfen flyttad från torsdag den 6 sept

till Onsdag den 5 sept  kl 9.00

Välkomna

Klubbmästare/mästarinna

GRATTIS

Klubbmästare Oscar Einan

Klubbmästarinna Christina Zetterlund

Herrar HCP  William Hirvelä

Damer HCP Eva Andersson

H30 Johan Björkdahl

H40 Roger Bjurström

H50 Stefan Persson

H60 Kjell Gustavsson

H70 Magnus Lindvall

Golfresa till Australien

I samarbete med Golf Plaisir arrangerar vår Pro Michael Ramquist en golfresa till Australien den 15-30 januari 2019.

Presentation av resan:

Följ med till Australien och spela fantastiska banor i underbar natur. Vi flyger med Emirates via Dubai för att sedan ha direktflyg till Brisbane. Under resan har vi hyrbilar så att det är enkelt att utforska de sevärdheter runt Guldkusten som man önskar se.

Resan startar med tre nätter och tre dagar golf i Kooralbyn Valley Resort, som är en liten pärla 1 timma in i landet ifrån Guldkusten, denna Resort är dessutom utnämnd till Golfresort nr 1 i Australien. En naturupplevelse utöver det vanliga med en otroligt vacker natur och hundratals kangeroos runtomkring på golfbanan.

Resan fortsätter sedan ut mot Guldkusten och Surfers Paradise som erbjuder det mesta av det bästa. Vi bor 9 nätter på Mercure Hotel som ligger intill Palm Medows golfbana och därifrån finns en av väldens finaste stränder och 20 golfbanor inom lika många minuter. Vi har fem dagar golf i vårt golfpaket på kusten med spel på banor som Palm Medows, Lakelands, The Glades.

Det finns även gott om tid under vår vistelse på kusten att njuta och se annat än golfbanorna.

Pris per person är 35.900 kr

Läs mera i PDF-filen som du hittar här!

Nytt till Nora

Onsdag den 12 september åker vi till Nora

Vi träffas vid Skinngubben onsdag 8.00 för färd i egen bil/samåkning

Pris 425:-/pp kaffe och macka, greenfee samt mat efter rundan

Det finns platser kvar!

Välkomna önskar medlemskommittén genom Berit Ryding och Leif Gimberger

Extra kurstillfälle för alla nybörjare 2018

Hej alla nybörjare 2018!

Oskar & Michael kommer att ha ett 6:e tillfälle för alla som har gått på nybörjarkurs 2018.

Det 6:e tillfället kommer att vara 30 augusti kl 17:00-19:00. Där repeterar vi de vi har gjort under dom 5 kurstillfällena.

Anmälan sker till Oskar eller Michael senast den 29 augusti.