Nyheter Köpings Golfklubb

Klicka i menyn här bredvid för att läsa nyheter från Köpings golfklubb, uppdelat i nyheter för medlemmar, rörande banan, tävlingar etc.

Veckans lunch hos Restaurang Korslöt v33

Dagens lunch inkl måltidsdryck, sallad, bröd & smör, kaffe:
Vardag 99 kr, Helg 110 kr, (lättöl/mineralvatten 20:-)

Dagens lunch v33

Måndag 10/8:
Dillkött med morot & lök

Tisdag 11/8:
Stekt fläsk med löksås

Onsdag 12/8:
Fläsknoisette med champinjonsås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Torsdag 13/8:
Pocherad laxfilé med broccoli och hollandaisesås

Fredag 14/8:
Nötfärsbiff med het tomatsås och vaxbönor
Serveras med rostade rotfrukter

Lördag 15/8:
Helstektf läskfilé med rödvinssås & pestocreme
Serveras med potatisgratäng

Söndag 16/8:
Kycklingfilé med gräddkokt savojkål och bacon
Serveras med rostad potatis

Veckans pasta:
Tortellino med skinka & pesto.

Vi anpassar servering och tillagning av rätterna efter myndigheternas råd.

Välkomna!

Bra pris på driver och fairwaywoods!

PASS PÅ!
Titleist-modellerna i driver och i fairwaywoods, som aldrig någonsin har genererat mer längd och förlåtande egenskaper kommer att utgå till hösten.

Driver: Ord. 5 299 kr. Nu 3 999 kr
Fairwaywoods: Ord. 2 999 kr. Nu 1 999 kr

Kom ihåg att du som är medlem också har -10% på det nya priset. Det kan ju knappast bli bättre?

Demovarianterna kommer att finnas kvar tills dom utgår.
Välkomna in och testa!

Damgolfen

Hej alla damer i vår fina golfklubb!
Under våren har vi haft två damtider på onsdagarna!
Från nästa vecka - 17/6 har vi utökat tiden till en timme 16.00 - 17.00.
Det innebär att vi tar bort tiden klockan 17.00.

Vi gör uppehåll under V 30 när det är golfveckan.

Dags för nya nybörjarkurser

Golfen har aldrig varit hetare än detta år och det utbildas massor av nya golfare hela tiden! Nu drar vi igång med nybörjarkurser igen och det finns fortfarande plats för flera i kurserna och ute på banan. Två grupper startar den 6/8 och ytterligare två den 27/8.

Är du sugen på att testa, eller känner du någon som du tycker ska prova på golf? Man hittar många nya kompisar bland andra nybörjare och får goda råd och hjälp av mera erfarna spelare. Varje måndagkväll har vi låst några tider enbart för nybörjare.

Här hittar du mera info

Titleist Demodag, igen!

Är du sugen på nya klubbor nu när säsongen har tagit sin fart?
Ta chansen att göra en utprovning för att få klubbor byggda efter just DIG och DINA förutsättningar!
Onsdag 15:e juli 14.00 - 18.30 kommer Titleist hit med årets nya modeller med en Trackman för att hitta rätt klubbor till dig.
Klubben kommer också att använda sig av en matta (närmast den under tak) där vi använder oss av vår GC Quad för utprovning med Johan.

Tveka inte att boka er tid på www.titleist.se/events
Varmt välkomna!

Anmäl dig till våra Juniorläger!

Juniorläger V.25 – Måndag 15:e till Torsdag 18:e. 9.00 – 15.00. 5-16 år
Det är hög tid att anmäla sig till en av våra fantastiska lägerveckor för juniorer! Ett perfekt läger för dig som har eller är junior att få komma ut till denna härliga miljö i 4 dagar. Lägret är för dig som vill prova på eller lära sig att spela golf. Förkunskaper är absolut inte ett krav. Det blir 4 roliga dagar med golf, lek, aktiviteter och massa skratt. Sista dagen på lägret kommer vi anordna Teen Cup, världens i anslutning största ungdomstävling helt utan prestige och prestation.
Pris: 1 195 kr. I priset ingår det träning, spel, diplom och vattenflaska, lunch och ett mellanmål om dagen.

Grönt-kortläger V.26 – Måndag 22:a till Torsdag 25:e. 9.00 – 15.00. 7-16 år
Ni alla i familjen har grönt kort och spelar tillsammans, förutom barn/en som inte har något? Kanske den enda i kompisgänget som inte har? Det här är det perfekta tillfället att skaffa åt sig det! Lägret syftar sig till ungdomar mellan 7-16 år som får chansen att ta grönt kort. Det syftar sig även till dom som sedan tidigare har grönt kort men inte har spelat så mycket och vill fräscha upp sitt golfspelande. Under veckan kommer du att få teorimaterial som en del av lägret om golfvett, speltempo, säkerhet m.m. på en väldigt grundlig nivå, anpassat för ungdomar. Proven kommer att bestå av en teoridel och praktikdel. Dom utförs sista dagen på lägren med sin ledare på alla stationer. OM man inte skulle klara någon/några moment kommer det såklart att finnas tillgängliga dagar och tider tillsammans med klubbens Pro Johan Fryckne för komplettering, allt för att alla moment ska bli uppnådda 😊
Pris: 1 195 kr. I priset ingår det träning, utbildningsmaterial, lunch och ett mellanmål under dagen.

Det blir 2 fantastiskt roliga veckor med mycket skratt och golfkul. Kom igen, det blir kul! 😊

För anmälan till läger: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. -> Skriv Namn och personuppgifter på ungdom, ålder och eventuella allergier så att restaurangen är medvetna om det.