Nyheter Köpings Golfklubb

Klicka i menyn här bredvid för att läsa nyheter från Köpings golfklubb, uppdelat i nyheter för medlemmar, rörande banan, tävlingar etc.

Höst resa till Hagge 4/9

Onsdagen den 4/9 har vi ordnat en resa till Hagge Golfklubb där vi ordnar en enkel tävling. Vi har halv greenfee (220kr) på Hagge om du är fullt betalande medlem. Första starttid är 09:50 och vi reser med egna bilar. Anmäl via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 26/8. Ange ditt golf id vid din anmälan.
Detta genomför vi om vädret tillåter...

Golfhälsningar Leif och Tomas

Vagnsstöld uppe i vagnsboden

Tyvärr har en medlem blivit av med sin vagn, en vit Clicgear uppe i vagnsboden måndagen den 12 augusti.
Vagnen var inte inställd i skåpet utan stod inne i boden. Är det någon som har iakttagit denna händelse så var god att kontakta kansliet.

Viktigt att dörren till vagnsboden är stängd och lås in era saker.

Sensommarkampanj

Vi är inne i augusti och banan är som bäst! Vi vill gärna att flera utifrån får spela hos oss och erbjuder därför ett fint paket med boende + greenfee måndag-torsdag under augusti-september.
Obs! Gäller bokningar gjorda efter 1 augusti.

Tävlingsframgångar

Lördagen den 17 augusti var 4 av våra damer nere på Ekerum och spelade final i Hjärtgolfen och dem gjorde det lysande. Lena With och Ann-Britt Hedman kom 2.a på 47 poäng och Eva Andersson och Anna Eckervald kom 9.a med 41 poäng. Ett stort grattis.
Samma dag hade vi Oakley tour ute på Köpings Golfklubb där vi hade många hemma spelare på startlistan, bäst placerad var William Hirvelä som slutade på en mycket bra 9.de plats med resultatet 71 - 65 totalt 136 -4.

Kampanjpris på Golfskola i Spanien 12-19 oktober

Vår Pro Michael Ramquist har kampanjpris på golfresan till Alcaidesa 12-19 oktober.
Priset är 15.495 kr och endast 14.995 kr ifall du bokar innan 1 september. För bokning, klicka här!

Vid frågor och för ytterligare info, kontakta:

Michael Ramquist
PGA Professional