Nyheter Köpings Golfklubb

Klicka i menyn här bredvid för att läsa nyheter från Köpings golfklubb, uppdelat i nyheter för medlemmar, rörande banan, tävlingar etc.

Kommitté kick off

Välkomna på Kommitté Kick Off

Söndagen den 27 januari kl:13:00-15:00.

Vårens första kommittémöte inleds med kortare information ifrån marknadskommittén, där efter arbetar vi i de olika kommittégrupperna, fikar och avslutar gemensamt.

Varmt välkomna nya och gamla medlemmar- ert engagemang berikar!

Kommunen har Beviljat ett större bidrag

Köpings kommun har i veckan beviljat juniorverksamheten och klubben ett större anläggningsbidrag på 100 000kr.

"Utvecklingsprojekt för att kunna utöka juniorverksamheten. Satsning på skolsamverkan och handigolf. Ökad kvalitet och säkerhet. Hänsyn tagits till barn- och ungdomsverksamhet. Välplanerat projekt med 5-årsplan för att öka juniorverksamheten. Möjlighet att ta emot skolor och andra barngrupper. Skolsatsning som lett till att föreningen träffar 816 barn och ungdomar under 2018, årkurs 3-6 samt särskolan."

Fantastiskt roligt för Köpings GK:s juniorverksamhet!

/Lena With

Junioransvarig