Ledarutbildning

Klubben anordnar ett flertalet utbildningar varje år för att utveckla verksamheten, exempelvis:

NYTT 2020! Utbildning för ungdomsledare

Vi på Köpings GK kommer under 2020 att erbjuda alla aktiva ungdomsledare i golfklubben en utbildning inom golftekniska grunder. Utbildning är anpassad för träning mot ungdomar och hur vi tränare/ledare kan jobba inom alla golfslag. Utbildningen kommer att ske en heldag på klubben med en föreläsning & teori pass och sedan ett praktiskt pass där vi tillsammans utövar i praktiken dem olika golfslagen. Utbildningen kommer att göras innan ungdomsträningarna startar v.16. Vi återkommer med datum.

Vi söker just nu ungdomsledare till vår organisation! Är du intresserad av att bli ungdomsledare på vår golfklubb?
Ta kontakt med klubbchef Emil Madsen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller klubbens Pro Johan Fryckne Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 0221-81090.

Tävlingsledarutbildning Intro (steg 1)

Intro kursen riktar sig till den stora mängden medlemmar, som kan tänka sig att hjälpa till som starter, föra in scoe i GIT-systemet, m.m.  Man behöver inte vara proffs på regler för att gå Intro kursen! Kontakta tävlingssektionens samordnare för ytterligare information.

Golfens Ledarutbildning steg 1 (GL 1)

GL1 är första ledarutbildningen för att bli ledare för barn 5-12år, Golfäventyret. En praktisk och lekfull utbildningsdag, som ger dig en bra grund när det gäller golfträning för barn.

Golfens Ledarutbildning steg 2 (GL 2)

Fortsättning riktar sig till ledare som vill hålla träningar för juniorer 12 år och äldre. Ledare från SGF.