Utbildningssektionen

Klubben anordnar ett flertalet utbildningar varje år för att utveckla verksamheten, exempelvis:

Tävlingsledarutbildning Intro (steg 1)

Intro kursen riktar sig till den stora mängden medlemmar, som kan tänka sig att hjälpa till som starter, föra in scoe i GIT-systemet, m.m.  Man behöver inte vara proffs på regler för att gå Intro kursen! Kontakta tävlingssektionens samordnare för ytterligare information.

Golfens Ledarutbildning steg 1

GL1 är första ledarutbildningen för att bli ledare för barn 5-12år, Golfäventyret. En praktisk och lekfull utbildningsdag på ca 6h, som ger dig en bra grund när det gäller golfträning för barn.

GL 2 Fortsättning riktar sig till ledare som vill hålla träningar för juniorer 12 år och äldre.

Föräldrautbildning 9 maj 2017. Kostnadsfri utbildning för klubbens alla föräldrar. Riktar sig till föräldrar som vill kunna hjälpa sina barn (7-12år) vid träning och ha roligt tillsammans. Föranmälan till Lena With på 076-2277302, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.