Golfäventyret 2019

Golfäventyret

För barn 5-12år erbjuder vi Golfäventyret, en lekfull, utvecklande och rolig golfträning för barn. Vi har en gemensam samling inledningsvis på träningen och sedan delar vi upp oss i fyra grupper utifrån ålder och förkunskaper. Barnen lär sig olika typer av slag och spelformer på ett lekfullt sätt. Barnen processar stegvis i Golfäventyret träningen och träningen leder till att barnen får Grönt kort.

Gruppindelning

Blå (5-7år)

Gul (7-8år)

Röd (8-10år)

Grön (10-12år)

Nybörjare är välkomna vid varje träning.

Vi anpassar träningen utifrån barnens förkunskaper. Man är välkommen att prova på 2st träningar kostnadsfritt.

Träningsavgiften (inkl. medlemsskap) är 500kr för barn upp till 11år, ingår gör bl.a. kurslitteratur, lån av utrustning, träningar, läger med viss mat vid lägerverksamhet, rangekort med fria bollar under säsongen m.m.

Golfäventyret är särskilt framtaget av Svenska Golfförbundet. Se film här!

Här kan du läsa om hur det funkar steg-för-steg! (extöppnas i nytt fönster)

Nytt!!! Golfäventyret "Lek & Bus" (3-4år)

En lekfull aktivitet för våra yngsta barn i 3-4 års åldern.

Vi träffas vid ett par tillfällen under säsongen, dag och tid annonseras på Köpings GK:S Facebook sida. Vi leker, busar och bekantar oss med klubba, bollar och fikar sedan som avslutning. Ett trevligt sätt för barn och föräldrar att lära känna varandra!

Man behöver inga förkunskaper, alla är välkomna!

LEDARE

Ledare: Susanne Öhman