Säsongen 2019

Välkommen till juniorverksamheten på Köpings Golfklubb!

Vårt långsiktiga mål är att klubben ska kunna erbjuda en av de främsta juniorverksamheterna i regionen.

Säsongen 2019 kommer vi att erbjuda massor av roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Nytt för i år är Golfäventyret "Lek & Bus", en lekfull aktivitet för våra yngsta barn i 3-4 års åldern. För barn 5-12år erbjuder vi Golfäventyret, en lekfull, utvecklande och rolig golfträning för barn. För juniorer 12-17år erbjuder vi ett nytt upplägg i träningsverksamheten under 2019.

Vi kommer att arrangera gemensamma träningar med spelaktiviteter under dagtid på sommarlovet, Teen Cup läger, Golfäventyret Cup, Västmanlandsserien och övriga gemensamma aktiviteter m.m. under säsongen.

Vi kommer även att genomföra bl.a föräldramöte, familjeaktiviteter och föräldrautbildning (GL1).

Läs mer om de olika träningsgrupperna på dessa sidor.

Golfäventyret i skolan 2019

Skolsatsningen i år är ett samarbete mellan Köpings Golfklubb, Västmanlands Idrottsförbund, grundskolans -och grundsärskolans idrottslärare, samt Ullvigymnasiets "Barn och Fritidsprogram" (elever i åk 2).

Skolsatsningen innebär att:

Elever i årskurs 3 i grundskolan får besök på sin idrottslektion av klubbens junioransvarig och vi spelar Golfäventyrets 50-bana på skolan.

Elever i årskurs 4 från respektive grundskola får komma på Friluftsdag till Köpings Golfklubb under vårterminen maj-jun.

Gymansiets elever får gå en GL1- kurs (Grundläggande ledarskapsutbildning steg 1) den 27/3 i Örebro Golfhall m.m.

Du hittar uppdaterad information även på Facebook sidan: Köpings GK Juniorer

Sponsorpaket Juniorsponsring (1000kr)

För att Köpings GK ska kunna erbjuda en fortsatt bra och intressant utbildning för alla barn och ungdomar som är intresserade, krävs det stora insatser från många håll. Under 2017 initierade vi en stor juniorsatsning som resulterade i att klubben ökat antalet juniorer i träningsverksamheten med ett femtiotal barn och ungdomar, till att vi har 140 juniorer i vår träningsverksamhet. Vi har många engagerade ledare och klubben arbetar för att utveckla sina tränings-, och tävlingsmöjligheter ytterligare m.m. och vi behöver ekonomiskt stöd från såväl företag och privatpersoner.

Tillsammans kan vi stödja våra fina ungdomar!

Ditt namn/ företaget får en (plakett) plats på juniorsponsor tavlan, vilken sitter på rangen, tillsammans med alla som stödjer juniorverksamheten.

Sätt in 1000kr på klubbens Bankgiro 400-8942.

Skriv juniorsponsring och ditt namn/ företag. Till företag skickas kvitto.

För mer information kontakta Junioransvarig Lena With.

Mob:076- 2277302