• Nya fina greener
  • Mat1

Greenfeeöverenskommelser 2019

Västmanlandsgreenfee

Arboga GK, Fagersta GK, Frösåker GK, Fullerö GK, Orresta GK, Sala GK, Skerike GK, Surahammar GK, Tortuna GK, Västerås GK samt Ängsö GK

Överenskommelse har träffats avseende reducerad greenfee under säsongen 2019 enligt följande:

Helgfri måndag - fredag erhålles 80 kr rabatt för seniorer och 40 kr för juniorer på respektive klubbs ordinarie vardagsgreenfee. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller reduktioner.

Medlem i Strömsholms GK erhåller 40 kr rabatt (junior 20 kr rabatt) på ordinarie greenfee vid spel på helgfri vardag.

Juniorer från ovanstående klubbar har fritt spel på varandras banor mån-fre före kl. 15 (gäller under sommarlovet 2019).

Arboga GK

Arboga GK:s fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på Köpings GK för halv ordinarie greenfee.
(Gäller ej tävlingsgreenfee)
9 håls- greenfee 150 kr alla dagar.

Erbjudandet gäller säsongen 2019

Avesta GK

Alla fullvärdiga medlemmar i Avesta GK har fritt spel på Köpings GK. gäller 2019
Även juniorer spelar fritt.
Gäller alla dagar och alla tider.

Hagge GK

Halv avgift på ordinarie greenfee (Gäller alla dagar)

Fritt spel för juniorer

Gäller endast fullvärdig medlem

Enköping GK

100 kr rabatt på ordinarie greenfee vardagar fram till 16.00 och helger efter 13.00

Gäller endast fullvärdig medlem.

Övriga Greenfee samarbete 2019

Greenfee: 150 kr rabatt på gällande greenfee,  alla dagar.

Kristinehamns GK     (endast fullvärdig medlem)