• Nya fina greener
  • Mat1

Greenfeeöverenskommelser 2017

Västmanlandsgreenfee

Arboga GK, Fagersta GK, Frösåker GK, Fullerö GK, Orresta GK, Sala GK, Skerike GK, Surahammar GK, Tortuna GK, Västerås GK samt Ängsö GK

Överenskommelse har träffats avseende reducerad greenfee under säsongen 2017 enligt följande:

Helgfri måndag - fredag erhålles 80 kr rabatt för seniorer och 40 kr för juniorer på respektive klubbs ordinarie vardagsgreenfee. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller reduktioner.

Medlem i Strömsholms GK erhåller 40 kr rabatt (junior 20 kr rabatt) på ordinarie greenfee vid spel på helgfri vardag.

Juniorer från ovanstående klubbar har fritt spel på varandras banor mån-fre före kl. 15 (gäller under sommarlovet 2017).

Överenskommelsen om fritt spel under sommarlovet gäller ej för Arboga GK´s juniorer under 2017.
I stället gäller halv ordinarie greenfee oavsett dag och tid för spel.

Arboga GK

Arboga GK:s aktiva medlemmar, oavsett medlemsform, erbjuds spel på Köpings GK för halv ordinarie greenfee.
STARTTID KAN BOKAS TIDIGAST TVÅ (2) DAGAR FÖRE AKTUELL SPELDAG.
Vid bokning tidigare än två dagar före speldag gäller ordinarie greenfee.
Erbjudandet gäller säsongen 2017.

Avesta GK

Alla fullvärdiga medlemmar i Avesta GK har fritt spel på Köpings GK.
Även juniorer spelar fritt.
Gäller alla dagar och alla tider.

Kårsta GK

Vardagar 50 kr rabatt på gällande greenfee.

Surahammars GK

Överenskommelse mellan Köpings GK och Surahammars GK år 2017:
Häfte med 5 personliga greenfeecheckar per medlem och säsong kan köpas för 500 kr.
Gäller fullvärdiga seniormedlemmar i klubben, ej vardagsmedlemmar.
Greenfee-checkarna gäller även vid tävlingsspel. Totalt finns 1 000 st checkar per säsong.