Banguide

En tryckt banguide finns att köpa i shopen, teeskyltar finns även i anslutning till varje utslagsplats. Här nedan hittar du miniatyrer på teeskyltarna så att du kan förbereda dig inför besöket på "Köpings nya 18".

• Hål 1
  • Hål 2
  • Hål 3
  • Hål 4
  • Hål 5
  • Hål 6
  • Hål 7
  • Hål 8
  • Hål 9
  • Hål 10
  • Hål 11
  • Hål 12
  • Hål 13
  • Hål 14
  • Hål 15
  • Hål 16
  • Hål 17
  • Hål 18
  • Hål 1

Relativt kort par-4 med Valstaån längs hela vänstersidan. Utslaget för tee 53/51 är precis intill uteserveringen.
    Se till att spela dig fram tillräckligt långt för att få en bra vy över greenområdet.

Hål 1
  • Hål 2

Tuff par-4 uppför med out of bounds längs hela vänstersidan. Placera utslaget mot vänstersidan för bästa inspelsvinkel.

Hål 2
  • Hål 3

Vackert, väl inbunkrat korthål med fina vyer över landskapet. Bra birdiechans om du väljer rätt klubba. Ofta motvind på detta hål.

Hål 3
  • Hål 4

Ett av banans vackraste hål med en damm till höger och ett greenområde med resliga tallar som påminner om Augusta National.
    Den långslående kan driva över dammen och nå green. Out of Bounds till höger.

Hål 4
  • Hål 5

Par-5 som viker kraftigt till vänster. Den långslående kan gå över skogen och skapa en bra birdiechans. Se upp för framförvarande boll!

Hål 5
  • Hål 6

Ytterligare ett fint par-3 hål med ett intressant greenområde där flaggplaceringen och spelstandard är helt avgörande för din strategi.
    Out of bounds bakom green.

Hål 6
  • Hål 7

Relativt långt par-4 som går över ett krön till en green som ligger väl inbunkrad nära Valstaån.
    Här kan du välja att spela vänster eller höger om fairwaybunkrarna. En bra drive ger lite extra längd nedför backen.
    Out of bounds till vänster. Se upp för framförvarande boll! Passa på och njut av den porlande bäcken när du puttar.

Hål 7
  • Hål 8

Kort par-4 med alternativa spelvägar. Den djärve tar den högra spellinjen för en bättre vinkel in mot green.
    Spelar du till vänster måste du komma tillräckligt långt för att få en bra vy över greenområdet.

Hål 8
  • Hål 9

Banans signaturhål och ytterligare ett vackert par-3 hål med Valstaån som lurar till höger.
    Kort men förrädiskt hål med många intressanta flaggplaceringar.

Hål 9
  • Hål 10

Ytterligare ett risk&reward hål där bästa linjen in mot green fås med ett utslag över ravinen. Sidovattenhinder till höger om green.

Hål 10
  • Hål 11

Par-5 där det gäller att placera sig i position och undvika fairwaybunkrarna. Framme vid green lurar en damm.
    Den långtslående siktar precis höger om tallen för att ge möjlighet att nå green på två slag.

Hål 11
  • Hål 12

Tuff par-3 med upphöjt greenområde och en damm till höger.
    Den försiktige spelar till vänster om green och försöker rädda par med chip och putt.

Hål 12
  • Hål 13

Par-5 där det gäller att placera utslaget i gattet mellan träddungarna. Den långslående kan slå över vänsterkanten på dungen.
    Out of bounds till vänster och bakom green. Väl inbunkrat greenområde där man som alternativ kan spela in från vänster.

Hål 13
  • Hål 14

Ett av banans bästa hål med Valstaån till vänster. Hålet svänger vänster och det gäller att placera utslaget rätt för att ge en bra inspelsvinkel. Se upp för bunkern till vänster i doglegen.
    Den långtslående kan gena över björkarna, men kan få en svårare vinkel in mot green.

Hål 14
  • Hål 15

Drivbar par-4 som inte är så enkel som det verkar. Inspel från vänster fångas lätt upp av de två greenbunkrarna.

Hål 15
  • Hål 16

Tuff par-4 med greenen nära ravinen. Kräver en lång draw från tee.

Hål 16
  • Hål 17

Vackert par-3 hål nere vid Valstaån och återigen ett greenområde som för tankarna till Augusta National. Njut!

Hål 17
  • Hål 18

Banans tuffaste hål avslutar ronden.
    Här finns både strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder att passera innan du når det förnämliga greenområdet.

Hål 18